Adressen, links, contact

Kies een optie uit het submenu.

3 reacties op Adressen, links, contact

 1. Beste heer/mevrouw,

  Graag wil ik mij even aan u voorstellen: Ik ben Silvia van der Aa en als wijkverpleegkundige actief in uw wijk via Cicero Thuis. Ik lever met een klein en persoonlijk team verzorging en verpleging aan huis in Sittard-Geleen. Wij werken zelfsturend, dus wij overleggen zelf met cliënten wanneer en hoe zij de zorg het liefst ontvangen. Hierdoor kunnen we de zorg beter afstemmen op de wensen van de cliënt.

  Wij vinden het heel belangrijk dat iemand die afhankelijk is van zorg, zich op zijn gemak voelt en zo veel mogelijk zelf keuzes maakt. Dus een vrije keuze uit een thuiszorgorganisatie, maar ook zeggenschap over de inhoud van de zorg. Alleen op die manier kan iemand zo lang mogelijk, veilig en prettig thuis wonen. Daarbij houden we ook rekening met de draagkracht van aanwezige mantelzorg.

  Om de zorgbehoevende buurtbewoners in uw wijk te kunnen bereiken heb ik uw hulp nodig. Graag zou ik in uw wijkkrantje/nieuwsblad meer vertellen over onze organisatie en wat wij aan ondersteuning kunnen bieden. Indien mogelijk zou ik ook aan kunnen sluiten bij een periodieke bijeenkomst om meer te vertellen.

  Ik hoor graag wat in uw wijk de mogelijkheden zijn.

  Met vriendelijke groet,

  Silvia van der Aa
  Wijkverpleegkundige Sittard-Geleen

  Stichting Cicero Zorggroep
  St. Brigidastraat 3
  Postbus 149
  6440 AC Brunssum
  T 088 943 69 00
  M 06 30 30 40 39
  E s.vanderaa@cicerothuis.nl
  I http://www.cicerozorggroep.nl
  Werkdagen: di, wo, do, vr

 2. Margriet Barten schreef:

  Kan er nog protest aangetekend worden tegen het verdwijnen van het viaduct in Holtum?
  Graag reactie
  Margriet Barten

  • admin schreef:

   Hallo Margriet,
   Zoals het er nu voorstaat gaat het tunneltje dicht. Dit is het wisselgeld dat de Gemeente Sittard Geleen heeft ingezet om het viaduct bij Baakhoven te behouden.
   Het buurtplatform en de actiegroep Holtum zijn akkoord mits de verbinding ten zuiden van het tankstation “Het Anker ” komt te liggen.
   Nu antwoord op je vraag: Uiteraard kan eenieder in Holtum protest aantekenen tegen de plannen van rijkswaterstaat. Maar daarvoor moeten de plannen eerst geopenbaard worden en dat duurt nog even.

   Het buurtplatform heeft ook een eigen E-mail adres Te weten: buurtplatformholtum@hccnet.nl

   groetjes
   Ton Kamps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *