Het dossier Verloren van Themaatweg

In dit dossier staan de belangrijkste documenten. Daarnaast is het onderwerp tientallen keren onderwerp van gesprek geweest in het periodieke overleg tussen de Wethouder en gemeenteambtenaren en het Buurtplatform.

vanwege de omvang en om de wachtijd niet te laten oplopen is het dossier gesplitst in meerdere stukken. Deze zijn in PDF-vorm opgenomen. U kunt de teksten daardoor in goed leesbare vorm zien en afdrukken. Als u op de gekleurde bestandsnaam klikt komt u in de PDF-lezer. Als u die wilt verlaten klikt u dan svp op pagina terugĀ  of ophet pijltje naar links op uw scherm links boven.

VVTWEG1

VVTWEG2

VVTWEG3

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *