Nieuwe voorzitter

Buurtplatform Holtum heeft nieuwe voorzitter.huub2

De leden en bestuur hebben unaniem gekozen  voor de nieuwe voorzitter Hub Crutzen.

Daar er verder uit Holtum zich niemand gemeld heeft voor het voorzitterschap heeft Hub als lid van het dagelijks bestuur zich bereid verklaart om voor de komende 3 jaar het voorzitterschap op zich te nemen. Hiermee heeft Holtum tot 2015 een nieuwe kartrekker. Daarna  moet het bestuur weer op nieuw op zoek naar een voorzitter.

Het Buurtplatform is blij dat ze voor komende jaren een voorzitter heeft gevonden en roept de inwoners van Holtum op om nu lid te worden van ons Buurtplatform. Immers de leefbaarheid in Holtum staat voorop en daar komt iedereen mee  in aanraking. Via het Buurtplatform hebt U een stem in het meedenken om de leefbaarheid te verhogen.

Meld U aan bij :
Het secretariaat Stichting Buurtplatform Holtum
Kloosterstraat 25
6123 AM Holtum
Telefoon: 0464852445
E-Mail:     buurtplatformholtum@hccnet.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *