Uitnodiging informatie avond d.d. 11 april 2017

Informatieavond omtrent de ontwikkelingen rondom Holtum en VDL Nedcar op 11 april (inloop vanaf 18.30) aanvang 19.00 in gemeenschapshuis ‘De Auw Sjoal’ in Holtum.

 

Beste inwoners van Holtum,

In maart 2016 is er in het gemeenschapshuis ‘De Auw Sjoal’ in Holtum een informatiebijeenkomst geweest over de ontwikkelingen van VDL Nedcar. VDL Nedcar, de gemeente en de Provincie hebben destijds hun plannen gepresenteerd aan de vele aanwezigen.

 

Na afloop van deze avond is er een klankbordgroep in het leven geroepen, bestaande uit een aantal inwoners van Holtum, die regelmatig met de gemeente Sittard-Geleen om tafel zit om op de hoogte gehouden te worden, mee te praten en mee te denken over de ontwikkelingen op en rondom VDL Nedcar.

Het afgelopen jaar heeft VDL Nedcar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels werken er bijna 5000 mensen en zijn er allerlei plannen om verder uit te breiden. Hetgeen nogal wat betekent voor de inwoners van Holtum.

In het belang van de leefbaarheid in Holtum hebben de klankbordgroep en het buurtplatform Holtum de handen in elkaar geslagen en een informatieavond georganiseerd om de inwoners van Holtum bij te praten over alle ontwikkelingen rondom VDL Nedcar. Op deze avond zal ook worden stilgestaan bij de verbreding van de A2.

Uitgenodigd voor deze avond zijn vertegenwoordigers van o.a. de gemeente, de provincie en Rijkswaterstaat om een toelichting geven op o.a. de volgende thema’s:

  • Uitbreiding VDL Nedcar, o.a. Pasveld en Wolfrath Oost
  • Spooraansluiting en de Car Handling Terminal
  • Wegennet rondom VDL Nedcar
  • Verbreding van de A2
  • Natuurcompensatie

Graag willen wij alle inwoners uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Het zal een interactieve avond worden met voldoende ruimte om vragen te stellen.

Om organisatorische redenen is het noodzakelijk om uw komst van te voren kenbaar te maken via e-mail: clusterbeleidunitondersteuning@sittard-geleen.nl of telefonisch via het nummer 046-477 8247.

Aanmelden kan tot 6 april.

 

Beleefd uitnodigend,

Klankbordgroep VDL Nedcar en het Buurtplatform HoltumHoebaer Crutzen, Go Grooten, Wil Wagemans, John Janssen,

Ton Kamps, Ralph Smeets, Serge Tummers, Chris Elands, John Hendriks en mevr. M. Kaak

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Verbreding A2. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *