Feest in Holtum 40 jarig jubileum “De Auw Sjoal”

Feest in Holtum.

Dit jaar viert de Stichting gemeenschapshuis Holtum het 40 jarig bestaan, een reden om een feestje te bouwen dacht het bestuur.

De Stichting, waarvan de huidige voorzitter John Hendriks vanaf de oprichting deel uit maakt en André de Vaan al 25 jaar de financiën beheert, heeft als taak het exploiteren van het Gemeenschapshuis de “Auw Sjoal”. Als goede huisvader dient het bestuur ervoor te zorgen dat het gebouw zo efficiënt mogelijkheid gebruikt kan worden door en voor de inwoners en de verenigingen van Holtum. Het bestuur bestaat verder uit leden als afgevaardigde van een der vaste gebruikers: Zijnde Henk Verheijen namens de Schutterij, Wim Lemmens namens muziekgezelschap Juliana, Riny Ophelders namens de seniorenbond, Peter Arets namens de Katers en Ton Kamps namens de Revue,het dagelijks bestuur wordt gecompleteerd door Ben Willems, de de secretariaatsfunctie vervult. De exploitatie van het gemeenschapshuis kan rondkomen dankzij de inzet van vele vrijwilligers, die het poetsen, klein onderhoud en barbezetting o.a. voor hun rekening nemen. De stichting ziet af van een receptie, maar wil  de dorpsgemeenschap wel bij dit jubileum betrekken.

Daartoe zijn een tweetal activiteiten gepland:
Op zaterdag 18 juni treedt in het Gemeenschapshuis de Auw Sjoal de alom bekende band

De Häörepaert  uit Nieuwstadt op.
In het najaar zal de 2e festiviteit plaatsvinden en wel op zaterdag 8 oktober:

Dan wordt in samenwerking met 5live Herfstrock georganiseerd,

Deze avond zal ingevuld worden met optredens van een drietal rockformaties uit de omgeving.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *