Voortgang park “Den Dreesj

Aannemersbedrijf Kurvers verzorgt civiele gedeelte van Park den Dreesj.

 

We hebben een aannemer: Wegenbouwbedrijf Kurvers gaat deze opdracht uitvoeren. Vandaag hebben zij de definitieve opdracht gekregen. Aanstaande maandag gaan ze van start met de eerste voorbereidende werkzaamheden en zullen allerlei piketpaaltjes worden geslagen. Deze paaltjes svp met rust laten want ze worden precies uitgemeten neergezet. De werkzaamheden zijn volgens planning voor de bouwvak (1 augustus) gereed. Vandaag hebben We gebruiken dit medium om diverse berichten te communiceren. Vandaag of uiterlijk maandag krijgen de direct omwonenden een brief bezorgd waarin enige uitleg wordt gegeven en wie direct aanspreekpunt is op het werk. Succes met de uitvoering.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Park "D'n Dreesj" Kern met Pit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *